Sales / Accountmanager

Aquanova logo


 

Aquanova NV is op zoek naar een nieuwkomer op de arbeidsmarkt die met een bachelor diploma in marketing en/of sales en business development, of een equivalente Commerciële / Sales opleiding en in bezit van een geldig rijbewijs, het vak van Sales Account Manager van A tot Z wil leren op de werkvloer van ons mooie bedrijf.

 

Wat bieden we jou?

Binnen ons hechte team begint je ontwikkeling bij de commerciële binnendienst waar je alle facetten van het bestelproces van onze klanten leert kennen en waar je een gedegen basiskennis kunt opdoen van ons internationale klantenbestand, onze producten en onze servicevoorwaarden. Hierbij is het essentieel dat je de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau volledig beheerst en heb je een extra voordeel als je ook kennis hebt van de Franse of Duitse taal.

Zodra je klaar bent voor de volgende stap ga je met onze Sales Accountmanager voor de Benelux mee op klantenbezoek. In deze fase wordt je getraind in marktprofielen, relatiebeheer, prospectie, offreren en contracten afsluiten, omgaan met kostenbudgetten en nog veel meer.

Na een leerzame en overtuigende inwerkperiode in de commerciële binnen- en buitendienst ben je klaar om zelfstandig op pad te gaan als Sales Accountmanager en je eigen targets te realiseren.

Ben je ambitieus, doortastend, flexibel en in staat om goede relaties op te bouwen met klanten? Ben je mondig en taalkundig vaardig in zowel Nederlands als Engels (en eventueel aanvullend Frans of Duits) om offertes te kunnen opstellen en je staande te houden in verkoop onderhandelingen? Vind je het leuk om verzorgd en representatief gekleed voor de dag te komen bij klantafspraken? Dan past ons profiel wellicht heel goed bij jouw toekomstbeeld van jezelf.

Naast een gedegen opleiding en begeleiding bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Aquanova? Bekijk dan onze website www.Aquanova.com. En zie je jezelf bij ons werken, mail dan je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar jobs@aquanova.com.

Ons team staat klaar om jou op te leiden tot onze nieuwe collega.